Műszaki szakértés és ellenőrzés

Műszaki szakértőként minden esetben Megrendelőink érdekét képviseljük a beruházás előkészítése és megvalósulása alatt egyaránt.

Megbízásaink kimagasló szinten történő elvégzéséhez rendelkezünk a projekthez szükséges ismeretekkel, szakmai követelményekkel, ismerjük a szabványokat, előírásokat, a vonatkozó jogszabályokat és ezt összehangolva hozzájárulunk mind az előkészítő tanulmányok, mind a kivitelezési munkánk zavartalan végzéséhez.

A munkafolyamatok állandó figyelemmel kísérésével, ellenőrzésével segítjük az Üzletfeleink igényeinek megfelelő, szakszerű és gazdaságos megvalósulást.

Műszaki ellenőrként elsődleges feladatunk nem más, mint a hibák és hiányosságok megelőzése, melyet szakmai tudásunkkal, gyakorlatunkkal, az előírások betartatásával és a folyamatos ellenőrzési tevékenységünkkel biztosítunk Megbízói részére.

A Forus Partner Kft. tevékenysége során arra törekszik, hogy a helyszíni ellenőrzések felügyeletével és koordinációjával, a kapcsolódó dokumentációk elkészítésével zavartalan kivitelezést valósítson meg Megbízóink legnagyobb megelégedésére.

Célunk nem más, mint, hogy olyan megbízható partnerei legyünk, akire stabilan támaszkodhatnak a terveik, valamint célkitűzéseik megvalósításában.