Bemutatkozás

Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat!

Engedje meg, hogy pár szóval bemutassuk Önnek cégünket, a Forus Partner Kft-ét.

A Forus Partner Kft. 2011-ben azzal a céllal alapítottuk, hogy magas színvonalú szaktudásunkat a lehető legmagasabb színvonalon átadhassuk a minket megkereső és bizalmukba fogadó ügyfeleknek, partnereknek, illetve az oktatáson túlmenően gyakorlati tapasztalatunkat is kiaknázva hozzájárulhassunk üzletfeleink beruházásainak sikerességéhez a területfeltárásokon át a műszaki tanácsadáson keresztül.

2017-ben cégűn fő profiljában jelentős változást eszközöltünk, tekintettel a folyamatosan változó igényekre, megkeresésekre. Fő célkitűzéseink között szerepel többek között, hogy szakmai jelenlétünkkel végig kísérjük megbízóink projektjeinek teljes életútját, ezáltal csökkentve a megvalósulás során jelentkező terheket.

Vállalkozásunk a tervezéstől kezdve a tanácsadáson át egészen a tényleges megvalósításig teljes körű szolgáltatást nyújt a műszaki szakértés és ellenőrzési tevékenységek-, továbbá a pályázatkészítési, projektmenedzsmenti megbízások területén.

Munkánk során a magas szakmai színvonalú szolgáltatások biztosítására törekszünk szem előtt tartva természetesen a hazai piac és ügyfeleink elvárásait.

Célunk a teljességre és a minőségi munkára való törekvés, valamint megbízónk érdekeinek képviselete, mely rugalmasságot, alkalmazkodóképességet és a nagyfokú precizitást követel meg tőlünk.

Proaktív, üzleti gondolkodásmódunkkal és elhívatottságunkkal hozzájárulunk a beruházások sikeréhez, ezáltal egy stabil szakmai hátteret biztosítva Megbízóink számára.

Munkánkban a legnagyobb motivációt és referenciát Partnereink elégedettsége jelenti valamint a bizalom, amit a cégünkkel való együttműködéssel szavaznak meg számunkra.

Reméljük, hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink közt köszönthetjük!

It’s possible to ask what you should do to ensure you trust the writing service offered online. If you don’t it is important to think about several elements, like privacy and security. A reliable paper writing service will provide you with original writing and will guarantee your confidentiality. You can also count on money-back guarantees and 24/7 assistance to customers. A reputable paper writing service will employ skilled writers in order in paper writing service order to meet deadlines. It is crucial to look up the reviews of a business before you buy from them.